Northern Lights naisten alkukauden kuulumisia

Naisten vaahteraliigaa on Northern Lights naisilla takana kolmen pellin verran. Ensimmäisessä pelissä Oulu kohtasi Pietarilaisen Valkyries-joukkueen ja vei pisteet kotiin voittamalla ottelun lukemin 38-6. Toinen ottelu pelattiin vieraissa, Oulun naiset matkasivat Helsinkiin pelaamaan hallitsevaa Suomen mestaria vastaan. Tämän ottelun vei mestarin ottein Roosters lukemin 46-0. Viime sunnuntaina Oulu sai vieraakseen Seinäjoen Crocodilesit, ja tästä vähämaalisesta kamppailusta saatiinkin tärkeät sarjapisteet Ouluun, pelin päättyessä kotijoukkueen hyväksi lukemin 12-0.

Kuva: Anna Tanskanen

Tulevana lauantaina 10.6 jatketaan naisten Vaahteraliigaa Oulussa, kun Northern Lightsin vieraaksi saapuu Helsingistä Wolverines Ladies Gold. Ottelu pelataan Castrenin kentällä alkaen klo 13.00. Peli on neljäs ottelu tälle kaudelle ja jaossa on jälleen tärkeitä sarjapisteitä. Kotijoukkue on valmistautunut otteluun huolella treenaten ja pelivideoita katsomalla.

Kuva: Lassi Heikkilä

Tämän neljännen pelin jälkeen tulee maajoukkuetauko kaikille naisten sarjoille. Northern Lightsin pelit jatkuvat siten jälleen heinäkuun 22. päivä kotiottelulla Pietarin Valkyriesia vastaan.

Northern Lights naisten kotipeleihin pääsymaksu on 5 euroa ja alennusryhmät 3 euroa, paikalla myös kahvio. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan paikanpäälle jännittävää viimeistä ottelua ennen sarjataukoa!

Peleistä raportoiden,

Tine #5

Kommentit

kommenttia