Pääsiäinen Seinäjoki Crocodiles naisten kanssa

Pääsiäisjefuilut ” ovat olleet jo monena kautena perinteinen tapahtuma Oulussa. Ensimmäisen kerran Oulussa järjestettiin pääsiäisleiri Seinäjoki Crocodilesin kanssa kaudella 2014. Siitä eteenpäin leirejä on ollut melkein joka pääsiäisenä. Viime kaudella leireiltiin Lapualla, joten tänä vuonna oli vuorostaan Northern Lightsin aika toivottaa Crocodilesit tervetulleeksi Ouluun. Leirin tarkoituksena oli pitää hauskaa (tietenkin), kehittyä ja saada uusille pelaajille kokemusta pelaamisesta, sekä treenata kovaa!


Scrimmage

Seinäjoelta saapui kymmenen Crocodiles-naista treenaamaan ja pelaamaan oululaisten kanssa. Päivässä tuli runsaasti harjoituksia, kun valmennustakin oli hyvin paikalla. Aamupäivällä oli pelipaikkakohtaista treeniä, sekä Northern Lights vs. Crocodiles jaoteltu 7 vs. 7 drilli. Pelipaikkakohtaisissa treeneissä tuli paljon toistoja ja onnistumisia. Joukkueet pääsivät hiomaan heittotarkkuutta ja kuvioitaan, kuten myös vastustajan heittohyökkäykseltä puolustautumista. Linjassa treenattiin monipuolisesti hyökkäystä ja puolustusta.


QB/Pelinrakentaja treeniä

Toisissa treeneissä olikin sitten harjoituspelin eli scrimmagen vuoro. Molemmilta joukkueilta nähtiin tasaisesti onnistumisia, vaikka maaleja (eli touchdowneja) ei laskettukaan. Scrimmage pelattiin ilman aikarajoituksia, jotta joukkueet saivat rauhassa harjoitella ja hioa pelejään tulevaa kautta varten. Yleisesti lauantaista jäi mahtava fiilis. Pääsiäisleiri järjestettiin mukavasti lähellä kauden alkua, joten jokainen pelaaja sai tuntumaa pelaamiseen taas.

Seuraavan kerran Seinäjoki Crocodiles ja Oulu Northern Lights kohtaavat kesällä SU 4.6, Castrénin kentällä Oulussa, Naisten Vaahteraliiga -ottelussa. Tervetuloa seuraamaan miten harjoituskumppanit ottavat toisistaan mittaa tosi toimissa!


Crocodiles saateltiin kiitosten kera matkalle takaisin Seinäjoelle. Kiitos osallistujille, mahdollistajille ja järjestäjille huipusta leiristä!

 Hilla #65 OL/DL

Kommentit

kommenttia