Kevään kuulumisia

Kevät on saapunut nopeasti. Juurihan me vasta laitoimme varusteet niskaamme ensimmäisen kerran ja aloitimme kunnon kontaktitreenit Ouluhallilla. Tähän kevääseen on mahtunut paljon kaikenlaista. Olemme saaneet joukkueeseemme paljon uusia pelaajia, joista on jo nyt kuoriutunut kelpo osaajia. On ollut hienoa seurata sivusta uusien joukkuetovereiden nopeaa kehitystä ja valtavaa kiinnostusta lajiin. Olemme treenailleet Ouluhallilla kontaktia täysillä, ja taklausharjoitukset joka treenien alussa ovat tehneet meistä teknisesti taitavampia taklaajia ja pelityylimme on muuttunut fyysisemmäksi. Jokainen pelaaja on varmasti löytänyt mustelman jos toisenkin treenien jälkeen jostakin päin kehoa. Loukkaantumisiakin on onneksi sattunut vain hyvin vähän, joten pelaajat ovat vielä ehjinä kauden alkaessa!

Myös erilaiset leirit ovat piristäneet harjoituskauttamme tänä keväänä. Helmikuussa kävimme Rovaniemellä Nordmenin naisten vieraana ja saimme kokeilla, miten pelimme toimivat heitä vastaan. Näin uudetkin pelaajat saivat vähän vihiä siitä, millaista se pelaaminen todellisuudessa on. Leirillä harjoittelimme ensin pelipaikkakohtaisia tekniikoita ja lopuksi oli scrimmage eli harjoittelupeli. Rovaniemellä oli mukava käydä ja pelaajille jäi hyvä yleisfiilis leiristä. Maaliskuussa useat joukkueemme pelaajat kävivät naisten maajoukkueen karsintaleirillä, leirin tunnelmia voit lukea Oonan kirjoittamana pari postausta taaksepäin. Vielä yksin leiri on tulossa nyt pääsiäisenä kun Seinäjoen Crocodilesin pelaajat tulevat vieraaksemme tänne Ouluun. Tämä leiri tulee olemaan varmasti jokaista pelaajaa kehittävä, sillä mukana on paljon erittäin taitavia ja kokeneita pelaajia.


Tunnelmia Rovaniemen reissusta

Leirien lisäksi pelaajamme ovat kokeilleet paria uutta lajia virkistykseksi. Maaliskuussa Oona piti Tankotaivaalla osalle pelaajista tankotanssin alkeistunnin. Tämä kokemus oli huippu ja useat vitsailivat jo miten saisivat mahdutettua tankotanssin elämäänsä jefun rinnalle. Monet olivat myös yllättyneitä siitä, kuinka vaikeaa tankotanssi oikeasti onkaan. Tällä viikolla naiset kävivät kokeilemassa myös Bonan ohjastamana rantalentistä hallissa, tästäkin lajista pidettiin hyvin paljon. Alla kuvakollaasi molemmista lajeista.

 

Pelikausi lähestyy kovaa vauhtia ja viikon päästä olisi tarkoitus siirtyä Castrenin tekonurmikentälle treenaamaan. Tällä hetkellä Oulussa on vielä lunta ja kylmät säät, joten nähtäväksi jää kuinka treenaaminen ulkona onnistuu. Jos kenttä on sula, niin kylmät sääthän ei meidän pelaajia estele; vaatetta vain tarpeeksi niskaan! Pelikauden lähenemisen huomaa jo joukkuelaisista; tunnelma on välillä jännittyneempi ja välillä rennon odottava. Pelaajat odottavat kauden alkamista jo innolla ja eihän siihen olekaan kuin reilu kuukausi aikaa!

Kevätterkuin,
#58 Susie

Kommentit

kommenttia